Retki Ruotsiin: Kvarken Racing Cup 2013

Merenkurkun ajo, Kvarken Racing Cup, on ajettu vuodesta 2000 alkaen kylmäveriyhteistyön merkeissä vuorovuosin Suomessa ja Ruotsissa. Kilpailu on avoin suomalaisille, ruotsalaisille ja norjalaisille kylmäverisille. Tänä vuonna järjestysvuoro oli Uumajan Umåkerin raviradalla, ja lähtöauton taakse kerääntyikin yhden poisjäännin jälkeen 11 valjakkoa Suomesta ja Ruotsista tavoittelemaan 20 000 kruunun (2 313 euron) ykköspalkintoa.

Suomalaisten osalta tämänvuotinen matka oli varsin onnistunut. Seitsenvuotias tamma Akaasia starttasi lähdön suosikkina ja lunasti odotukset johtamalla lähtöä aina lähtöauton siivekkeiden irtoamisesta maalilinjalle asti voittaen varmasti. Yhdeksänneltä radalta startannut Pikartti matkasi kuolemanpaikalla koko matkan ja oli maalissa kolmas. Takarivistä niinikään lähtenyt Nuoralan Vänskä oli pitkään jumissa takapareissa mutta tilaa saatuaan kiri vahvasti viidenneksi.

Lähdön videotaltiointi on nähtävissä ATG Vision.com-palvelussa: syötä sivun yläoikealla näkyvään hakukenttään jokin hevosten nimistä (esim. Akaasia) ja pääset katsomaan videota.

Tulokset

1. Akaasia 1.32,4
2. Pegg Moa 32,9
3. Pikartti 33,0
4. Karlängs Troll 33,0
5. Nuoralan Vänskä 33,1
6. Nordbjörn 33,1
7. Ruskig 33,1
8. Monsvarten 33,2
9. Faxilur 33,2
10. B.S. Alma 34,1
11. Granit Grubbin 35,2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s