Mediamyynti

Tule Suomenhevosliiton yhteistyökumppaniksi!

Tarjoamme yhteistyöratkaisuja ja näkyvyyttä yrityksille ja yhdistyksille, jotka haluavat olla mukana tukemassa työtä suomenhevosen hyväksi ja tavoittaa tehokkaasti alan aktiivit.

Mainoksesi nettisivujen sivupalkkiin

Etusivulla ja ajankohtaista-sivulla näkyvässä sivupalkissa on tilaa yhteensä viidelle mainospaikalle (bannerin leveys 200px). Jatkuvan yhteistyösopimuksen liiton kanssa solmivat yritykset saavat pysyvän mainoksen palkkiin ilman eri maksua.

Mikäli olette kiinnostuneita esim. tarjoamaan Suomenhevosliiton jäsenille alennusta yrityksenne tuotteista tai palveluista tai sponsoroimaan palkintoja liiton järjestämiin arvontoihin ja kilpailuihin, otathan yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Loput mainospaikat on mahdollista vuokrata kuukaudeksi kerrallaan hintaan 90€/kk.

Yrityksesi palveluhakemistoon

Liiton jäsenille maksuton, muut  25€/vuosi. Sisältää tekstimainoksen, yhteystietojesi ja kotisivulinkin lisäämisen palveluhakemistoon.

Ilmoituspaikat Suomenhevonen-lehdessä

mediakortti2017

Tekniset tiedot

Suomenhevonen -lehti ilmestyy vuonna 2017 toukokuussa viikolla 21.

Painosmäärä on 2 500 kappaletta.

Koko 210 x 297 mm (A4)
Laajuus 52 sivua + kannet
Värit 4/4 CMYK

Aineistovaatimukset
Tiedostomuotoinen materiaali mielellään pdf-muodossa. Muista leikkausvarat (4 mm). CMYK-kuvat 300 dpi.

Suomenhevonen-lehden vuoden 2017 lehden ilmoituspaikkojen varaukset 1.4.2017 ja materiaalin toimitus 15.4.2017 mennessä osoitteeseen jukka.timonen@jukanmedia.fi.

 

Ilmoituspaikat seinäkalenterissa

Ilmoituksen hinta 400 €. Lisäksi mainostajaa on pyydetty toimittamaan kuva sille kuukaudelle, jonka tämä haluaa varata kalenterista itselleen. Myös mahdolliset logot kannattaa toimittaa, laitamme myös ne kuukauden kohdalle!

Hinta sisältää oman kuukauden lisäksi mainospaikan kalenterin takasivulla sekä maininnat muualla kalenterissa, esim. ennakkomaksullisten suurkilpailujen maksupäivät, valtakunnalliset näyttelyt ym. suomenhevosiin läheisesti liittyvät tapahtumat. Kalenteri on hyvin suosittu ja odotettu vuosittainen jäsenjulkaisu, joka löytyy monen talon ja tallin seinältä.

Älä anna tapahtumasi jäädä huomiotta!