Suomenhevosliitto Turun kuninkuusraveissa

Suomenhevosliitto on mukana Turun kuninkuusraveissa 29.7.-2.8.2016! Palkitsemme perinteisesti suomenhevosten montén Suomen mestarin, Pikkukunkun, Pikkuprinssin ja kuninkuus- ja kuningatarkilpailun voittajat sekä julkistamme vuoden suomenhevoskasvattajan.

Ravitorilta meidät löytää paikalta numero 4. Ravitori on avoinna jo perjantain lounasravien alkaessa. Tervetuloa juttelemaan, ideoimaan ja ostamaan tuotteitamme! Ravitorilta meidän pisteeltämme voit noutaa myös jäsenetuna olevan kuninkuusravien käsiohjelman. Käsiohjelmia ei postita jäsenille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s