Suomenhevosliitto Joensuussa Turun Kuninkuusravien osastolla

Kuninkuusravit_vaaka2_musta

Suomenhevosliitto esittelee Joensuun kuninkuusraveissa toimintaansa yhteisellä osastolla Turun kuninkuusravien 2016 kanssa. Osasto sijaitsee katsomosta varikkoalueen suuntaan, yleisöalueen korkeimmalla kohdalla, Ravitorin ulkopuolella mutta sen välittömässä läheisyydessä. Löydät meidät paikan päältä koko Ravitorin aukiolotuntien ajan eli klo 9-19 sekä ravilauantaina että sunnuntaina!

Suomenhevosliiton osastolla voit ostaa tuotteitamme. Kuninkuusraveihin tulevat esille uudet paidat, mukana myös toivottu naisten malli, sekä uudet lippikset ja hupparit!

Palauttamalla kevään lehden välissä olevan arvontalipukkeen osastollemme viimeistään kuninkuusravisunnuntaina eli 2.8.2015 klo 15.30 osallistut Customin kilpakärryjen arvontaan. Osallistuneiden kesken arvotaan lisäksi VIP -lippuja Turun kuninkuusraveihin 2016. Arvontalipukkeita saa myös osastoltamme.

Suomenhevosliiton osastolla voit tulla myös tutustumaan toimintaamme, juttelemaan suomenhevosasioista, esittämään omia toiveita ja ideoita ja tietenkin hoitaa jäsenasioita! Kuninkuusraveissa jäseneksi liittyville on jäsentarjous. Vanhat jäsenet voivat tarkistuttaa omia tietojaan ja ilmoittaa esimerkiksi osoitteenmuutoksia.

Suomenhevosliiton jäsenet voivat lunastaa jäsenkorttia vastaan liiton osastolta Kuninkuusravien käsiohjelman.

Tervetuloa juttelemaan, viihtymään, osallistumaan ja tekemään ostoksia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s