Kuninkuusravikuume nousee!

Suletti edustamassa suomenhevosia Kuninkuusravit On Tour-tapahtumassa Matkus Shopping Centerillä toukokuussa.

Kuopio on panostanut tulevien Kuninkuusravien näkyvyyteen. Kuninkuusravitunnelma tuntuu, kuuluu ja näkyy netissä, lehdissä, raviradoilla ja toreilla ympäri Suomea. Kuninkuusravit On Tour-tapahtumasarja tuo hevoset kaupunkiin tervehtimään yleisöä ja kertomaan raviurheilusta sekä tulevista Kuninkuusraveista.

Upea Noriko-tamman tähdittämä mainosvideo on saanut Youtubessa jo yli 9000 näyttökertaa ja Kuninkuusravien Facebook-tykkääjiä on reilut 4400.

Kesän suurimpaan ravijuhlaan on aikaa enää noin puolitoista kuukautta. Mukaanpääsyyn oikeutettujen hevosten rankingpistetilannetta päivitetään lähes viikoittain ennalta määrättyjen pistelähtöjen sijoitusten perusteella. Kevään kuumimpia nimiä rankingin kärjessä ovat olleet talvikuningatar Marimin sekä hallitseva ravikuningas Erikasson, mutta mitä tahansa voi vielä tapahtua!

Suomenhevosliitto tulee näkymään Kuninkuusraveissa perinteiseen tapaan ravitorilla sekä voittajakehässä palkitsemassa viikonlopun suomenhevoslähtöjen suurkilpailuvoittajia. Heinäkuussa liiton jäsenet saavat kotiinsa tuoreen Suomenhevonen 2013 -jäsenlehden ja kuninkuusravien käsiohjelman.

www.kuninkuusravit.fi

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”Kuninkuusravikuume nousee!

  1. Paluuviite: Suomenhevosliitto palkitsee Kuninkuusraveissa | Suomenhevosliitto ry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s