Valloittava Suomenhevonen

Kirjakaari on tekemässä Sanna Karppisen ja Marianne Ketelimäen kanssa kirjaa suomenhevosista. Teimme kirjalle oman Facebook-yhteisön, jossa jaamme kuvia ja maistiaisia kirjasta ja otamme vastaan ennakkotilauksia. Yhteisössä saa jakaa omia kuvia, kertomuksia ja tietämystä suomenhevosista. Lisäksi yhteisössä on menossa kansikuvakilpailu, jossa voit saada oman suomenhevoskuvasi Facebook-yhteisön kansikuvaksi! Yhteisön löydät täältä: https://www.facebook.com/valloittavasuomenhevonensuomenhevonen

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s