Kummihevoskampanja käynnistyy!

Suomen Hippos ry. ja Hippolis käynKummihevonen_logo_pnistävät 6.9. suomenhevosen päivänä kummihevoskampanjan, jolla houkutellaan hevosenomistajia ja hevosihmisiä mukaan vapaaehtoistoimintaan tuomaan hyvää mieltä ihmisille.

Suomenhevosliitto kannustaa jäseniään lähtemään mukaan kampanjaan!

Ota yhteyttä lähiseutusi palvelutaloon, vanhainkotiin tai mihin tahansa yhteisöön ja tarjoudu piristämään heidän arkeaan hevosesi kanssa. Toiminta ei ole tiukkaan rajattua, vaan jokainen hevosenomistaja voi itse räätälöidä oman tapansa toimia kummina. Toivomuksena olisi, että kummihevosen tervehdys toimitettaisiin tekstin, kuvan ja/tai videon kautta kummikohteelle vähintään kerran kuukaudessa. Riippuen hevosesta ja kohteesta, myös tapaaminen hevosen kanssa on konkreettinen ja ikimuistoinen tapa tuoda kummit ja hevonen yhteen.

Kummihevoskampanja kannustaa hevosihmisiä vapaaehtoistoimintaan ja kummikohteen hankintaan syksyllä 2015! Kampanja starttaa suomenhevosen päivänä 6.9. ja jatkuu vuoden loppuun saakka. Ilmoittautuminen kampanjaan on käynnissä täällä: www.hippolis.fi/kummihevonen

Kampanjaa voi seurata myös sosiaalisessa mediassa #kummihevonen sekä kampanjan omilla sivuilla Facebookissa www.facebook.com/kummihevonen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s