Kirje puheenjohtajalta

Arvoisat suomenhevosten ystävät!

 Jäsenistömme määrä on jatkanut kasvuaan ja lähentelemme 2000:n jäsenen rajaa. Kuluvana vuotena olemme osallistuneet aktiivisemmin ja monipuolisemmin erilaisiin suomenhevostapahtumiin. Yhtenä esimerkkinä mainittakoon vuonna 2012 aloittamamme parhaiden tammojen palkitseminen laatuarvosteluissa, Ypäjän kuninkaallisissa sekä parhaiden tammojen palkitseminen mestaruusluokissa. Kasvattajille ja tammojen omistajille on erittäin tärkeää saada tämänkaltaista meriittiä tammoilleen. Kuninkuusravien palkintojen nostaminen on ollut useana vuotena suomenhevosliiton tärkeämpiä tehtäviä, ja vaikutimme siihen juuri kuluneena vuotena voimakasti uusien kuninkuusravipaikkakuntien valinnan yhteydessä.

Viime vuonna oli myös harmillisia ongelmia,  jäsenpostituksen yhteydessä painotalossa tapahtuneen virheen vuoksi nimet ja osoitteet menivät sekaisin. Virheiden takia jäsenillemme lähti ikäviä ja osittain turhia maksukehotuksia. Kiitos silti ymmärryksestänne. Jäsenmäärän kasvun ja lisääntyneiden toimintojen vuoksi halusimme terävöittää jäsenasioiden hoitoa, joten hankimme lokakuussa osa-aikaisen toimistosihteerin Johanna Norpan Tuusulasta. Myös uusi jäsenrekisteriohjelma on vaatinut paljon perehtymistä ja nyt näyttäisi siltä, että  jäsenrekisterimme alkaa olla kunnossa. Juuri ilmestyneessä hiukan tuhdimmassa seinäkalenterissa on julkaistu suomenhevosmestarit 2013 sekä koskettava kahdeksasluokkalaisen tytön kirjoitus.

Uutta uudelle vuodelle: Tulevana vuonna aloitamme jäsentemme pyynnöstä kahden suomenhevonen -jäsenlehden julkaisemisen. Ensimmäinen ilmestyy huhtikuussa juuri jalostuskauden kynnyksellä ja toinen joulukuussa yhdessä kalenterin kanssa. Ensi vuonna tulemme myös perustamaan erilaisia työryhmiä kilpailu- ja kasvatustoiminnan kehittämiseen. Tässä tullaan lisäämään yhteistyötä muiden suomenhevosjärjestöjen, raviratojen ja sidosryhmien kanssa.

Lisäksi aktivoidumme sähköisessä viestinnässä. Mikäli haluatte kirjeitä, tiedotteita sekä jäsenmaksulaskuja sähköpostiinne, voitte päivittää osoitteenne lähettämällä sen osoitteeseen suomenhevosliitto@gmail.com.

Vuonna 2014 Suomenhevosliiton jäsenmaksu tulee olemaan 25€, näin päätettiin 2013 kevään vuosikokouksessa kasvaneiden kulujen ja toiminnan kehittymisen vuoksi.

Timo Ryynänen

Puheenjohtaja

Suomenhevosliitto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s