Suomenratsujen Kuninkaalliset 2013

logo kuninkaalliset pieniYpäjän Hevosopisto ja Suomenratsut ry isännöivät jälleen suomenhevosratsukoiden kauden päätapahtumaa, Suomenratsujen kuninkaallisia, elokuun viimeisenä viikonloppuna 29.8.-1.9.2013.

Laatuarvostelufinaaliin tiensä selvittäneet 3-5-vuotiaat sekä kasvattajakilpailuun osaa ottavat kuusivuotiaat valmistautuvat kukin tahollaan epäilemättä kesän suurimpaan koitokseensa, jossa tarjolla on ikäluokan R-suunnan suomenhevosten herruus.

Suomenratsujen kuninkaalliset on paisunut vuosi vuodelta suuremmaksi tapahtumaviikonlopuksi, ja on nykyään yksi suosituimmista Suomessa vuosittain järjestettävistä ratsastustapahtumista.  Viikonlopun aikana suomenhevoset kisaavat Ypäjällä koulu- ja esteratsastuksessa sekä valjakkoajossa. Paikalle odotetaan jopa viittäsataa suomenhevosta!

Suomenhevosliitto palkitsee

Kannusteena tammojen omistajille sekä tunnustuksena huimin harppauksin kehittyneelle suomenratsujalostukselle Suomenhevosliitto ry palkitsee tänäkin vuonna 3-, 4- ja 5-vuotiaiden suomenratsujen laatuarvostelujen sekä mestaruusluokan parhaat tammat loimilla.

Syksyn jäsentarjous starttaa kuninkaallisista

Kaikki aikavälillä 29.8.-10.12.2013 liittyneet uudet jäsenet saavat loppuvuoden 2013 sekä vuoden 2014 samalla kahdenkymmenen euron jäsenmaksulla. Jäsenyyden voi ostaa myös lahjaksi. Löydät Suomenhevosliiton ständin Ypäjältä viikonloppuna, tervetuloa tutustumaan liiton toimintaan!

Lue myös 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s