Koulutus ja tapahtumat

Suomenhevosliitto suuntaa toimintaansa yhä enemmän kentälle ja erilaisiin koulutuksiin.

Suosittu Suomenhevosen kouluttaminen ratsuksi -kiertue alkoi vuonna 2014. Kouluttajana tilaisuuksissa toimii Anna Kilpeläinen. Koulutuksia voit tilata ja tiedustella Jaana Strömbergiltä, jaana.stromberg@gmail.com

Tallivierailut aloitettiin keväällä 2015 Heikki ja Antti Parviaisen isännöimältä Sivolan tilalta Kajaanista ja niitä jatketaan koko vuoden ajan. Tallivierailut ovat vapaamuotoisia tapahtumia, joissa tuodaan uusia ja vanhoja harrastajia hevosten luo ja keskustellaan laidasta laitaan suomenhevosen kasvattamisesta, valmentamisesta, omistamisesta, suvuista ja kaikesta maan ja taivaan väliltä. Tallivierailuja voivat järjestää kaikki kynnelle kykenevät! Neuvoja ja apua saa Suomenhevosliiton hallituksen jäseniltä.

Vuoden 2015 aikana aloitetaan uusi Maastotaitokilpailujen sarja, aluksi harjoituskilpailuina ja myöhemmin virallisena kilpailulajina. Maastotaitoratsastus ja maastotaitoajo ovat lajeja, joissa mitataan hevosen ja ihmisen yhteistyötaitoja, luottamusta ja monipuolista osaamista. Alimmalla tasolla ne ovat matalan kynnyksen kilpailuja, mutta tulevaisuudessa lajissa voi päästä myös mestaruustasolle ja jopa pohjoismaisiin kisoihin!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s