Vuosikokous 31.3. Jokimaalla

ilmoitus

Suomenhevosliiton vuosikokous järjestetään sunnuntaina 31.3. Jokimaan ravikeskuksessa Lahdessa.

Kokouspäivä alkaa kaikille läsnäolijoille tarjottavalla lounaalla kello 12. Varsinainen vuosikokous alkaa kello 13. Liittoon kuuluvat jäsenet päättävät muun muassa puheenjohtajasta ja hallituksen erovuoroisten jäsenten jatkosta ja uusista jäsenistä.

Vuosikokouksen jälkeen noin kello 14 Suomenhevosliitto palkitsee vuoden 2018 parhaat suomenhevoset ja kansallisrotumme puolesta ansiokkaasti toimineet ihmiset ja yhteisöt. Palkittavia kategorioita on kaksikymmentä, suomenhevosten lisäksi muun muassa vuoden suomenhevosvalmentaja, ravirata, kesärata ja kunniamaininta suomenhevosen hyväksi tehdystä työstä.

Palkitsemistilaisuuden juontaa hevospiireistä tuttu juontajakasvo Sara Perttunen.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s