Suomenhevosen viikko ja Suomenratsujen kuninkaalliset

Suomenhevosen viikko on pyörähtänyt taas käyntiin. Suurimpana yksittäisenä tapahtumana on varmasti Suomenratsujen kuninkaalliset, jotka järjestetään tänä vuonna jo 15. kerran! Ypäjällä 1. – 4.9. välisenä aikana ratkotaan niin suokkien koulumestaruudet, nähdään 3 – 5 vuotiaiden laatuarvostelufinaalit, 6 vuotiaiden kasvattajakilpailu, orikavalkadi ja paljon muuta. Tästä linkistä löydät tarkemmat tapahtuman aikataulut sekä linkin tulospalveluun:  http://www.hevosopisto.fi/fin/tapahtumat/suomenratsujen_kuninkaalliset/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s