Jokivarren Kunkulle uusi ME-aika!

Suur-Hollola -ajossa nähtiin tänä vuonna huikea esitys, kun 80 metrin takamatkalta lähtenyt Jokivarren Kunkku uusi viimevuotisen voittonsa, eikä millä tahansa esityksellä! Se tavoitti viimeisellä takasuoralla keulassa upeaa juoksua tehneen Säihkeen Säpinän, ja puristi maalisuoralla sen ohi. Voittoaika oli 20,3a/2180 m, mikä oli paitsi uusi Suomen ennätys ja Jokimaan rataennätys, myös kylmäveristen täyden voltin maailmanennätys!

Upean vastuksen Jokivarren Kunkulle tarjosi vasta 5-vuotias Säihkeen Säpinä, joka paransi sekuntikaupalla omaa tasoitusennätystään – se kirjataan nyt hurjin lukemin 21,9.

Jokivarren_Kunkku3

Kuva: Suomen Hippos/Ilkka Nisula

Kylmäveristen Suur-Hollola -ajon voit katsoa tästä linkistä: Suur-Hollola 2015

Voittajaseremonian tunnelmat näet videolta täältä: voittajaseremonia

Lisää kuvia ja tunnelmia löytyy Hippoksen kuvapankista

Jokivarren Kunkkua valmentavat Antti Ojanperä (kuvassa) ja Jutta Ihalainen. Oriin omistavat Alpo Posti (kuvassa) ja Arto Salmi. Kasvattajat ovat Seppo Kivimäki ja Pekka Oravisjärvi. Heille päivä oli täydellinen, sillä toinen kasvatti, ravikuningatar Mokomani, voitti Halsualla suomenhevosten kovimman sarjan. Onneksi olkoon kaikille!

Onneksi olkoon myös Jokivarren Kunkun ohjastajalle, legendaariselle Jorma Kontiolle. Hänelle voitto oli ensimmäinen kylmäveristen Suur-Hollollassa. Voittojen kokonaismäärässä Jomppe sen sijaan on aivan kohta huikeassa lukemassa, sillä 10 000. voitto on luultavasti aivan lähiviikkoina todellisuutta!

Kuva: Suomen Hippos/Ilkka Nisula

Kuva: Suomen Hippos/Ilkka Nisula

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s