SH SM montékiertue 2014

Suomenhevosten Suomen Mestaruus kilpailu ajetaan karsintalähtöinä ja loppukilpailuna mahdollisuuksien mukaan eri puolilla Suomea. Suomen Mestaruuden järjestää Suomen Monté-ohjastajat ry yhteistyössä raviratojen ja Suomen Hippos ry:n kanssa.SH SM on ajettu vuodesta 1999.

 

SH SM montékiertue 2014

Sarjamääritys tasoitusajo 2100/2140 m, p.15.000€ + 20m/15.000€ pt 60m

 

to 20.3. Jyväskylä

su 30.3. Helsinki

pe 4.4. Kuopio

to 17.4. Lahti

su 4.5. Mikkeli

ma 12.5. Seinäjoki

to 22.5. Kouvola

ma 2.6. Oulu

ti 10.6. Turku

su 22.6. Rovaniemi

la 28.6. Pori

ti 8.7. Tampere

su 13.7. Forssa

la 2.8. Pori

 

Säännöt

 

Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan 5-vuotiaat ja vanhemmat suomenhevoset.Karsintalähtöjä järjestetään ja ne ajetaan 2100/2140 metrin matkalla. Karsintaan/finaaliin on ilmoittautumispäivään mennessä jokaisen osallistuvan ohjastajan suoritettava SMO ry jäsenmaksu. Maksu suoritetaan yhden (1) kerran kalenterivuoden aikana.Suomenhevosten montén Suomen Mestaruuden loppukilpailu ajetaan tasoitusajona 2100/2140 metrin matkalla. Loppukilpailuun pääsee kuusitoista (16) karsintalähdöissä eniten pisteitä kerännyttä hevosta, kuitenkin niin, että samalla matkalla voi olla enintään kaksitoista (12) hevosta. Pisteet lasketaan seuraavasti: 1. sija 20 pistettä, 2. sija 15 pistettä, 3. sija 10 pistettä, 4. sija 7 pistettä, 5. sija 5 pistettä, 6. sija 3 pistettä, 7. sija 2 pistettä ja 8. sija 1 piste. Vain rahasijat ovat oikeutettuja pisteisiin. Loppukilpailuun ei hyväksytä pisteettömiä hevosia. Tasapisteissä ratkaisee parempi pistesija, jos ne ovat samat, ratkaisee karsintalähdössä parempi saavutettu km-aika, jos sekin on sama, ratkaisee arpa. Mikäli joku loppukilpailuun oikeutettu hevonen on estynyt osallistumasta, täytetään sen paikka seuraavaksi eniten pisteitä keränneellä hevosella. Loppukilpailun ensimmäisen palkinnon suuruudesta riippumatta loppukilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan myös ne mC ja C-ajoluvan haltijat, jotka ovat ohjastaneet vähintään 15 lähtöä totoraveissa. Loppukilpailun palkinto tarkistetaan vuosittain.Muilta osin noudatetaan Suomen Hippos ry:n voimassa olevia ravikilpailusääntöjä.Muutoksia näihin sääntöihin voi tehdä ainoastaan Suomen Monté-ohjastajat ry:n hallitus.

 

Palkinnot

 

Raision Auto- ja Venekeskus Oy RAV Oy lahjoittaa karsintalähtöihin voittajahevoselle loimen, kolmen parhaan omistajalle, valmentajalle, ohjastajalle ja hoitajalle kunniapalkinnon,jos järjestävä rata ei ole ns.myynyt lähtöä.

 

Yhteyshenkilö            SMO ry/Nora Järvinen P. 0400 789343

nora.jarvinen@luukku.com  www.monteohjastajat.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s