Vuosikokous kutsu

Suomenhevosliitto ry:n sääntömääräinen

VUOSIKOKOUS

 

Pidetään Porin raviradan B-katsomon ravintolassa perjantaina 28.03.2014 klo 15.00 Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat kuten vuoden 2013 tilinpäätös ja henkilövalinnat. Kokouksessa palkitaan myös Suomenhevosliiton hallituksen valitsemat eri lajiensa vuoden 2013 parhaat suomenhevoset. Tilaisuus aloitetaan kahvitarjoilulla, jonka aikana on nähtävissä Tuomo Kamisen video Kuninkuusravien historiasta, ja kokouksen jälkeen on tarjolla lounas. Kuulet myös viimeisimmät tiedot Kuninkuusravien 2014 valmisteluista. Kello 18.00 alkavat ravit.

 

 

 

Hallitus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s