Suomenhevoset vauhdissa Kuopiossa ensi lauantaina!

Kuopion ensi lauantain Toto75- ravit käynnistyvät 3-vuotiaiden suomenhevosten hienotasoisella Varsat Vauhdissa- finaalilla. Ennakkosuosikkina lähtee matkaan Eero Laitisen valmentama SE-ori Kihisee, joka saa tällä kertaa rattailleen Terho Rautiaisen. Seinäjoella Junnustartti- finaalin vastikään voittanut ori saa kuitenkin tiukan haasteen paalulta lähtevältä Seppo Suurosen valmennustallin Taruntuulelta. Kärkipään sijoitusta voi odottaa myös Kihiseen tallikaverilta Ärsykkeeltä, joka marraskuun alussa käynnisti kilpailu-uransa voitokkaasti Kuopion Nuorten Sarjassa.
Varsat Vauhdissa- finaalin voittaja palkitaan 2000 euron ykkösrahojen ohella Suomenhevosliitto ry:n lahjoittamalla loimella sekä kultakellolla.

Kuopion Toto75-raveissa on tarjolla myös muita mielenkiintoisia suomenhevoslähtöjä. Huippudivisioonakarsinnassa vauhdikas, mutta välillä oikukas Baletin Salama yrittää uusia Oulun Toto75-voittonsa. Vastaansa kotiradallaan kilpaileva ruuna saa mm. Vivantin, Viiru-Valtterin sekä sisarukset Tuli-Karkelon ja Setelisottiisin.

Tähti- vs. Hopeadivisioonakarsinnassa riittää myös nimekkäitä osanottajia. Perusmatkalta lähtevä Otto Milleri pyrkii johtamaan lähdöstä maaliin, mutta kantona kaskessa ovat hiljalleen kuntoutuva Elias Intomieli sekä takamatkan kovat Boker, Tesantti, Köppinen ja Pulun Pilke. Yksi lähdön mielenkiintoisimpia hevosia on kuitenkin  kahden vuoden takainen ravikuningas Villihotti, joka on palaamassa pitkän sairastauon jälkeen värittämään suomenhevosten ykkössarjoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s