Kuvagalleria: orivarsojen laitumellelasku 9.6.2013

Miehikkälän perinteikäs orivarsojen laitumellelaskutapahtuma järjestettiin tänä vuonna sunnuntaina 9. kesäkuuta. Kymen-Karjalan Hevosjalostusliiton mailla laiduntaa kesän ajan kaikkiaan 13 varsaa, joista kaksi on suomalaisia puoliverisiä, yksi lämminveriravuri ja loput suomenhevosia. Yleisöä paikalla oli noin 3000 katsojaa. Varsoista tuli paitsi kesälomalaisia, myös televisiotähtiä, sillä Nelosen Uutiset oli paikalla kuvaamassa nuorten orien irtipääsyä. Katso uutispätkä klikkamalla tästä (ruutu.fi)

Kaikki kuvat  © Viivi Huuskonen. Kuvia saa käyttää kunhan lähde mainitaan eikä tekijänoikeusmerkintöjä rajata pois kuvasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s