Opinnäytetyökysely hevosten kesäihottumasta

Hei, olen tuleva hevosagrologi Hämeen Ammattikorkeakoulun Mustialan yksiköstä. Teen opinnäytetyötäni aiheesta Hevosen kesäihottuma ja sen eri hoitomuodot. Työssäni pyrin selvittämään kesäihottuman esiintymistä Suomessa, sekä kartoittamaan sille helpoiten altistuvat hevosrodut. Työni toinen tärkeä tarkastelun kohde on kesäihottumalle löytyvien eri hoitokeinojen sekä tuotteiden käytön yleisyys Suomessa, sekä niiden toimivuus käytännössä. Toivon kyselyni avulla saavani mahdollisimman laajan kuvan kesäihottuman nykytilasta ja sen hoidettavuudesta eri tuotteiden avulla.

Pyydänkin nyt kaikkia niitä henkilöitä, joiden elämää kesäihottuma on jollain tavalla koskettanut, vastaavan kyselyyn.

Kiitos vastauksistanne!
Ystävällisin terveisin

Satu Marttila

Klikkaa tästä kyselyyn

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s