Suomenhevonen 2013-lehden mediamyynti on käynnistynyt

kansi_12

Suomenhevonen 2012. Kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan lehteä

Suomenhevosliiton jäsenjulkaisun toimittaminen on jo hyvässä vauhdissa ja nyt on vielä mahdollista varata parhaita mainospaikkkoja heinäkuun alkupuolella ilmestyvästä Suomenhevonen 2013 -lehdestä. Vanhempien julkaisujen verkkoversioita pääset lukemaan arkistosta.

Tulevan lehden teema on Sukupolvelta toiselle. Suomenhevonen yhdistää suomalaisia ja hurmaa niin nuoret kuin vanhat. Siihen liittyy rakkaita muistoja, nykyhetken iloja ja tulevaisuuden haaveita. Suomenhevosharrastus kulkee usein suvussa. Tulevassa lehdessä juhlimme suomalaisen hevosperinteen jatkumoa.

Lehden saavat kotiinsa kaikki Suomenhevosliiton jäsenet ja näytekappaleina sitä saa esimerkiksi Kuninkuusraveissa, Suomenratsujen kuninkaallisissa, Hevoset-messuilla sekä muissa tapahtumissa joissa liitto on mukana. Lehti tavoittaa suomenhevosaktiivit sekä maaseudulla että kaupungissa ja lehdestä julkaistaan painetun 3500-levikkisen paperilehden lisäksi myös verkkoversio. Tätä lehteä ei heitetä pois vaan luetaan aina uudelleen!

Jo 150 euron panostuksella tavoitat laajan joukon ihmisiä ja olet mukana tukemassa suomenhevosen hyväksi tehtävää työtä.

Lisätietoja vapaista mainospaikoista sekä hinnastosta kotisivuilla Mediamyynti-sivulla sekä sähköpostilla os.viivi.huuskonen@gmail.com. Mainostilavaraukset ja materiaalin toimitus 31.5.2013 mennessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s