Prix de Suomenhevosliitto-luokkien hakuohjeita päivitetty

Ilahduttavan paljon huomiota saaneeseen Prix de Suomenhevosliitto-palkintotuen hakuohjeita on päivitetty. Jo lähetettyjä hakemuksia ei tarvitse kuitenkaan lähettää uudelleen ellei halua tehdä tarkennuksia tai lisäyksiä hakemukseen. Jatkossa palkintotukien yhteyshenkilönä toimii hallituksen jäsen Heidi Sinda (heidi.sinda@hessitalli.fi).

Suomenhevosliitto tukee suomenhevosen ratsukäyttöä tarjoamalla tavarapalkintotukea (esim. loimet, pokaalit, ruusukkeet) suomenhevosille rajattuihin luokkiin ratsastus- ja valjakkoajokilpailuissa sekä suomenhevosnäyttelyissä. Rahapalkintoja ei toistaiseksi voida tarjota.

  • Tuettavia luokkia valitaan hakemusten perusteella enintään kymmenen vuodessa. Vuonna 2013 hakuaikaa ei ole rajattu, mutta lähetäthän hakemuksesi riittävän ajoissa ennen kilpailuja jotta hakemus ehditään käsitellä.
  • Etusijalla tuen saajiksi ovat Suomenhevosliittoon yhteisöjäseninä kuuluvat seurat ja yhdistykset.
  • Kilpailujen jälkeen luokan voittajakuva ja tulokset voi lähettää julkaistavaksi liiton kotisivuilla.

Katso lisätietoja palkintotuista ja hakemisesta Prix de Suomenhevosliiton omalta sivulta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s