Jäsenmaksu 2013

Jäsenmaksulomakkeet on lähetetty vuoden 2012 maksunsa maksaneille jäsenille. Jäsentarjousajan puitteissa liittyneille uusille jäsenille (kuninkuusravitarjous ja 1.9.-15.12.2012) loppuvuosi 2012 ja vuosi 2013 on kuitattu maksetuksi samalla 20€ jäsenmaksulla.

Viitenumero

Jos et ole jostain syystä saanut lomaketta mutta haluat jatkaa jäsenenä, saat viitenumeron ja ohjeet myös sähköpostitse os. viivi.huuskonen@gmail.com tai soittamalla numeroon +358 400 73 88 27.

Osoitteenmuutokset

Muuttuneet yhteystietonsa voi lähettää myös jäseneksiliittymislomakkeen kautta. Muista merkitä lomakkeen kohta ”jäsentietojen päivitys”. Osoitetietonsa kannattaa tarkistaa ennen kesäkuuta, jotta jäsenlehti ja kuninkuusravien käsiohjelma löytävät perille.

Muistathan, että kaikki yhdistyksen posti lähetetään pelkästään jäsenten ilmoittamien yhteystietojen perusteella. Ne eivät päivity automaattisesti. Lehti, kalenteri ja käsiohjelma lähetetään vain jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille.

Pahoittelemme mahdollisia häiriöitä, kiitoksia kärsivällisyydestänne!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s