Uusi myyntituote

Uutuutena myyntituotevalikoimassa nyt erityisesti Ranskan kannustusmatkaa ajatellen teetetty tummansininen liivi, jossa edessä suomenhevosliiton logo ja englanninkielinen nimi Finnhorse Association, selässä teksti Finnhorse -our pride and joy. (Suomenhevonen -ylpeytemme ja ilomme.) Hinta 40€ +postikulut.

Kaikkien myyntituotteiden tilaukset: Pauliina Räisänen, raisanen.pauliina@gmail.com, p. 040 593 7675

Tulevissa erissä myös suomenkielisiä versioita liiveistä on mahdollista teettää, jos kysyntää riittää. Muutamat ovatkin jo ilmaisseet toiveensa suomenkielisestä versiosta. Toiveita ja ideoita myyntituotteiden suhteen otetaan mielellään vastaan, yhteydenotto käy helposti esimerkiksi Facebook-sivullamme tai sähköpostitse jaana.stromberg@gmail.com tai jättämällä kommentin tähän artikkeliin.

fleeceliivi_etu fleeceliivi_taka

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s