Vanhan kansan ohjeet – kilpailu

Lataa tästä kilpailukutsu (pdf)

Suomenhevosliitto ry järjestää “Vanhan kansan hevosenhoito-ohjeet isältä pojalle, äidiltä tyttärelle“ -kilpailun. Kerro kokemuksesi toimivasta vanhan kansan hevosenhoito-ohjeesta.

Kilpailusarjat

1. lääkinnälliset hoito-ohjeet
2. hevosen hoito-ohjeet

Lääkinnällisiä ohjeita tulee olla turvallisesti käytetty hevosiin ja käytettävien aineiden olla luonnontuotteita (sammal, raparperi, voikukanjuuri jne).

Hoito-ohjeilla tarkoitetaan kaikkea muuta kuin lääkintää, valmennusta tai kilpailemista. Siis yleisiä ohjeita hevosten hoitoon.

Kerro ohjeet sellaisessa muodossa kuin olet ne vanhemmalta sukupolvelta kuullut. Kerro myös mahdollisimman seikkaperäisesti millaisia kokemuksia sinulla on niiden käytöstä ja millaisia ongelmia ja vaivoja lääkintäohjeilla hoidettiin.

Kilpailuaika ja osallistuminen

Kilpailuaika on 1.2. – 30.4.2013.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää Suomenhevosliiton jäsenyyttä. Jäseneksi voi liittyä milloin tahansa, myös kilpailuuun osallistumisen yhteydessä.

• Kilpailuvastaukset tulee toimittaa sähköpostitse os. jaana.stromberg@gmail.com ja viivi.huuskonen@gmail.com.
  • Kirjoita viestin aiheeksi (subject) “vanhan kansan hevosenhoito-ohjeet“.
  • Kirjoita viestikenttään osallistumistekstisi sekä omat yhteystietosi.
  • Voit halutessasi liittää viestiin myös tekstiä tukevan kuvan. Suomenhevosliitto ry pidättää oikeuden julkaista lähettämäsi kuvan/kuvat tekstin yhteydessä. Sinulla tulee olla täydet oikeudet kuviin.

Palkinnot

Kummankin sarjan voittaja saa palkinnoksi VIP-lipun Kuopion kuninkuusraveihin 2013 ja sijoittuneet (2-3) palkitaan Suomenhevosliiton tuotepalkinnoilla.

Suomenhevosliitto ry pidättää oikeuden julkaista kilpailuun osallistuneita ohjeita jäsenlehdissään sekä mahdollisesti muissa Suomenhevosliiton julkaisuissa. Hoito-ohjeet tarkistaa raadissa mukana oleva eläinlääkäri.

Suomenhevosliitto ry