Uusi jäsenasioiden hoitaja

Hei kaikille!

Olen kouvolalainen viestinnän alan opiskelija ja innokas suomenhevosharrastaja. Suomenhevoset ovat aina viehättäneet minua rehellisyytensä, rauhallisuutensa ja viisautensa vuoksi. Omalle hevosuralle on mahtunut monenlaisia hummia, mutta suomenhevoset ovat kulkeneet mukana osana sitä kaikissa elämänvaiheissa aina ratsastuskouluajoista ravi-innostuksen kautta hevosalan kouluun ja nykypäivään asti -monipuoliselle hevosharrastajalle monipuolisia hevosia! Tällä hetkellä tallissa majailee yksi oma tamma josta odotetaan hevoskasvattajan urani ensimmäistä varsaa syntyväksi tulevana kesänä.

Suomenhevosliitossa hoidan jäsenrekisteriasioita ja postituksia. Minuun voi ottaa yhteyttä kaikissa jäsenasioissa, mm. osoitteenmuutoksissa ja postin kulkuun liittyvissä kysymyksissä. Parhaiten tavoitat minut sähköpostilla os. viivi.huuskonen@gmail.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s